16 jan. 2011

Januari-nyheter!

Vi rear ut några av våra väskor för 100-150 kronor under januari. Det är Auroras kaffekassar och Annas handväskor av godispåsar och kaffedito. Ett tillfälle du inte får missa!

Vi har också passat på att möblera om för att utnyttja ateljén lite bättre. Vi behöver ha mer plats för våra saker och för vårt skapande. Aurora har satt upp en fiffig förvaringslösning med petflaskor till exempel. Du måste komma UPP och hälsa på!


Ringarna i bilden ovan har Aurora också gjort av sladdar och gamla ylletröjor. Saker som andra kanske tycker är förbrukade och redo för soptunnan. Men vi ser nya saker i skräpet, det blir en skatt som det kliar i fingrarna att få göra något av.

Anna fortsätter med sina populära plånböcker av mjölk-, fil- och josförpackningar och har börjat klura på nya format och användningsområden. Visitkortshållare är på gång!

Och Aurora har skapat fina ljusstakar i olika modeller av returburkar.

Ateljé UPP håller också kurser av olika slag och öppen verkstad. Det är bara att fråga om du är intresserad, eller bara vill prata återbruk i största allmänhet. Välkommen en trappa UPP!