4 okt. 2011

Hållbar utveckling

Hej alla mina vänner!
Idag har det varit en mycket givande dag. Hela dagen har jag tillbringat på Uppsala kommuns byggnader, avd vård och bildning och varit delaktig i deras inspirationsdag.

Jag pratade en del om återbruk och hur kul det kan vara att göra saker av förbrukat material.
Det var tur att det var så trevliga och entusiastiska deltagare också! allting blir mycket roligare om deltagarna är inspirerade, mycket trevliga tjejer, allihopa!

Deltagarna fick lära sig hur man gör en ask utav en pet-flaska, en skål av en läskburk, ett halsband av en t-shirt, mm , hade även en utställning om återbruk och Design.
Jag måste tacka framför allt Anna-Lena Ståhl för all hjälp jag fick och även Carina Nordén. Vilka underbara människor!! Jag passade på att informera om kommande aktiviteter på Ateljé UPP, bland annat berättade jag om kursen som börjar den 8 nov. Den kommer att vara tre gånger och varannan tisdag. Kostnaden är 450 kr och vill du anmäla dig så går det bra att göra det till studieförbundet NBV, tel 018 696305.
Sedan är det så att ateljén kommer i fortsättningen att vara öppet bara på torsdagar mellan kl 13.00 och 17.00
Jag kommer att fortsätta att ha drop in mellan kl 15-17.

Nu säger jag godnatt!


En annan sak som jag tänkte nämna är att som ni märker så är det sällan det blir inlägg här, jag ska försöka att bli bättre. Om inte annat så kommer jag att lägga upp lite bilder på sånt som man kan göra själv, lite inspiration, med andra ord.