30 jan. 2011

Vilken helg det har varit!

I helgen hade vi massor av besökare. Anna hade vernissage nere i kaféet, vilket lockade till sig storpublik, och det var bitvis trångt om hjärterummet. En del fick till och med vända i dörren! Har du inte varit hos oss ännu så är det hög tid för ett besök. Men har du trampat våra golv redan är du alltid välkommen tillbaka.

Kaféet bjuder på ekologiska mumsigheter, ackompanjerat av Annas utställning Genom vatten, genom glas (se glimt i kollaget nedan), ända fram till den 18 februari.

I ateljén hittar du små plastiga män att hänga nycklar på à la Aurora, och hennes blombroscher att förgylla kappslaget med - idag var det faktiskt nästan vår ute. Eller varför inte införskaffa hennes uppvunna unika drömfångare?

Nya Anna-gjorda väskor på inmarsch - godispåsar tar form som exempelvis barnryggsäck, handväska och just nu blir ett gäng chokladpapper till en förbeställd kasse.

På torsdagseftermiddagar är det som vanligt öppen verkstad för dig som vill ta med dig ditt eget knåpande och få inspiration uppe hos oss. Aurora finns på plats för råd och handledning.

Vi ses på Sysslomansgatan 1! Välkommen.